Cum am început?

Cămara Măriucăi din Pleșcoi

Testimonial

Îmi aduc aminte că am crescut înconjurat de oameni frumoși și bucuroși în acest mic și respectabil sat Pleșcoi, unde odinioară se află reședința de comună despre care părinții și bunicii mei îmi povesteau cu mândrie.

Ca și acum, satul era renumit pe plan național datorită Cârnaților de Pleșcoi, produși după rețete păstrate din generații în generații.

Încă de când eram copil am crescut cu gustul savuros al produselor tradiționale din Pleșcoi, iar după ani, petrecuți în București, pentru studii, mai apoi întemeind o familie, am început să privesc în viitor având în suflet un dor de plaiurile natale și o viziune clară asupra promovării acestora, cum altfel dacă nu prin cele mai renumite produse ale locului-Cârnații de Pleșcoi și Pastrama de oaie afumată.

Și cum lucrurile frumoase se întâmplă când sunt făcute cu suflet, așa a luat naștere acest concept pe care îl promovăm drept Cămară Măriucăi din Pleșcoi.

Numele nu este unul întâmplător, el fiind al fetiței mele, pentru că așa cum am aflat noi de la bunici și părinți, tradițiile se duc mai departe în generații.

Cum altfel dacă nu în familie apar cele mai minunate rezultate, iar voi puteți fi martori așa că vă invit să ne treceți pragul ori de câte ori aveți ocazia sa gustați produsele noastre dinplescoi.ro!

Denis Marica
Co-founder CMP

“Rețetele produselor sunt transmise din generație in generație”

~ Marica Denis ~

Tradiția continuă

Păstrăm tradiția și o ducem mai departe în familie din generație în generație!

Cămara Măriucăi din Pleșcoi aduce mai aproape de tine gustul autentic al Pastramei și al Cârnaților de Pleșcoi!

De luni până duminică ne găsiți în Piața Veteranilor, sector 6 București 

De la vis la realitate

Oferim ce este mai bun pentru clienții nostri! Mănâncă gustos, alege sănătos!